Payment with Swish
Vi hjälper er, tveka inte höra av er!
Vilka är vi?

För 3 år sen hade vi problem med vår Segway Ninebot vilket gjorde att jag kavlade upp armarna och försökte förstå hur jag kunde få fart i den. Bara nån vecka efter gick även den andra sönder och så påbörjade min resa med att lära mig allt jag bara kunde om dom så att vi kunde köra igen. Efter att ha monterat ner dessa så pass många gånger så det blev ett samtal vid matbordet titt som tätt så kom min fru med briljanta idén att kolla om andra också har problem med dessa och ha en extra inkomst medan jag studera. Denna ide vart inte bara en extra inkomst utan ledde till ett aktiebolag som har fullt upp under öppettiderna men även massa att göra även på fritiden =)

Jag är Alex och är huvudmekaniker på Wattsnabb AB samt KTH student på heltid. Jag har arbetat som terapeut i 11år och bestämde mig för att byta karriär. Jag har alltid varit tekniskt lagd och älskat datorer och teknik. På alla arbetsplatser jag har varit har det varit mig dom ropat på när något inte fungera med tekniken vilket alltid varit kul att få fixa.

Gällande elsparkcyklar så är jag helt självlärd och tack vare att jag fått laga många sparkcyklar har jag fått stor erfarenhet gällande Ninebot och Xiaomi modellerna. Då jag även har egna sparkcyklar som jag alltid uppgraderar och fixar saker på så är detta inte bara ett arbete utan också en hobby för mig.