Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Vi hjälper er, tveka inte höra av er!

Vår verksamhet

Välkomna till Wattsnabb.se, webshop och verkstad som finns på Vikstensvägen 63 i Kärrtorp, Stockholm. Vi inriktar oss på Xiaomi och Segway Ninebot sparkcyklar, men arbetar även med enkla arbeten på andra elsparkcyklar. Vi bygger även batterier till elsparkcyklar för ökad räckvidd. Vi har störst erfarenhet i Sverige av att arbeta med Segway Ninebot och Xiaomi elsparkcyklar med många nöjda kunder och ett gott rykte. Vår största styrka är utveckling och god service till våra kunder då det är det viktigaste vi har. Skulle ni vara osäkra om vad ni behöver hjälp med så finns vår guide där ni kan få välja mellan vanliga problem och göra en bokning via den, alternativt kan ni skriva till oss via messenger eller mejl så hjälper vi er så snart vi kan.


Vi binder samarbeten med leverantörer och knyter kontakter som ska generera roliga uppdateringar samt tillbehör.
Vi arbetar med att bygga upp sidan och ge mer information om delar och vårt arbete.

Våra samarbeten

Shenzhen Kina
Vi får de flesta reservdelar direkt skickade från Kina. Vi har en leverantör som hjälper oss att samla flera olika varor från olika butiker och sänder det till oss vilket ger oss möjligheten att kunna snabbt leverera varor till er i ett brett sortiment.

Segway Sverige
Ett trevligt möte med Mr. Segway gav en god kontakt och hjälp med originaldelar till vår verksamhet då vissa delar är väldigt svåra att få tag på. Vi samarbetar i form av utbyte av kunskap och andra nödvändigheter.

Sharkset
Ett bolag i Kina som arbetar med stötdämpare till Ninebot G30 och Xiaomi. Vi har inlett ett samarbete med dem för att kunna erbjuda bra priser på stötdämpare från dom. Vi har inlett detta samarbete då vi tycker de levererar de bästa stötdämparna på marknaden.